Nyheter

Høy synlighet tykke vanntette reflekterende sikkerhetsjakker

Når vinteren kommer, er denne tykke refleksjakken veldig populær.

Oxford med PU-beleggmateriale, varm polyesterfleecefôr.

Komfort og vanntett-Våre refleksjakker for menn er laget av et polyuretanbelagt skall av hundre prosent polyester, sikkerhetsjakken har teipede og forseglede sømmer for å hindre vanninntrengning.Innerfôr av fleece, elastisk linning og håndleddsmansjetter bidrar til å forbedre både passformen og komforten til jakken samtidig som den gir varmen som trengs for vinterarbeid.

Sikkerhetsjakker-Denne hi vis-jakkene for menn oppfyller ANSI 107 Type R Class 3-kompatibel.2-tommers brede sølvrefleksstriper er sydd på armene, brystet, midjen og ryggen i et H-ryggmønster for en stilig og sikkerhet som maksimerer sikten for å beskytte sikkerheten din på jobb eller utendørs og aktiviteter under dårlige siktforhold.

Har 1 avtagbar hette og flere praktiske lommer,

1 indre brystlomme, 2 nedre skrålommer, 2 mikrofoner, 1 mobiltelefonlomme, 1 klar ID-holder og 2 penneholderlommer på ermene.Denne høysynte jakken for menn har en neongul med svart på håndleddet og foran for å forbedre fargekontrasten samtidig som den skjuler smuss i viktige områder.

Applikasjons-refleksjakker for menn holder deg trygg og reduserer risikoen for ulykker for enhver bransje som krever klasse 3 standard personlig verneutstyr som konstruksjon, oppmåling, etc. Du kan også bruke den under jogging, jakt, fjellklatring og annet utendørs sport.

Disse reflekterende sikkerhetsjakkene er for øyeblikket på varmt salg, og vi har flere farger og størrelser du kan velge mellom.

Hvis du er interessert i denne jakken, vennligst kontakt oss, vi vil definitivt gi deg høykvalitets og profesjonelle tjenester.

171. 320231209120137

16-1


Innleggstid: 14. desember 2023