Nyheter

Yogabukser med høy midje Trening Løpeleggings for kvinner

Ny ankomst - Denne fantastiske yogabuksen med høy midje, sømløs, spesialdesignet for kvinner, slik at hver kvinne kan vise frem sin sjarm.Mens du trener, kan den gi deg en perfekt figur, du vil definitivt bli forelsket i den, la oss utforske dens unike sammen.

Komfortabel høy midje: Elastisk midje med bred midje som dekker navlen som gir magekontroll og ikke faller.Passer til Capri, trening, fitness.

Ultra-Stretch Fit (Nok tykkelse med pusteevne: Ingen gjennomsiktig) Med det supermyke og hudvennlige materialet, er Workout Leggings fukttransporterende med et fireveis stretchmateriale som fremmer både kompresjon og støtte.I tillegg gjør en kile i skrittet for å maksimere fri bevegelse og låsesømmer for å minimere gnisninger og gnaging, disse leggingsene for kvinner til den perfekte yogabuksen for trening.

421

Til daglig bruk: Nylonstoffer har en mer naturlig følelse enn polyesterstoffer, noe som gjør den perfekt for hverdagsbruk. Denne Yoga Leggings kan også fungere som behagelig shapewear som holder deg klemt inne og ser slank ut.

Sidelommer og innerlomme: Ikke mer bekymre deg for det du trenger, som telefon, lommebok, svettehåndkle når du trener, takket være to store lommer på begge sider.En skjult innerlomme i linningen bak er utformet for å enkelt oppbevare nøkler, kredittkort eller andre småting.

Vi er en profesjonell produsent og eksportør av treningsdresser, vi har våtdrakter, badedrakter, surfebukser og andre vannsportsartikler for menn/kvinner/barn. Disse yogabuksene er for tiden på varmt salg i kampanjepris. Vi har mange farger på lager, svart, blå, grå, rosa, rød osv. eller tilpasset som din forespørsel.

Velkommen til å besøke nettsiden vår!

Hvis du er interessert i denne buksen, vennligst kontakt oss, vi vil definitivt gi deg høykvalitets og profesjonelle tjenester.

8


Innleggstid: Apr-09-2024